De wekker gezet en op tijd eruit. Om 9 uur moeten wij namelijk bij CanaDream zijn om de Camper in te leveren. Wij zijn niet de enige….. Op een dag als vandaag worden er bij CanaDream zo’n 65 Campers ingeleverd. Leuk om te zien dat de Camper aan de ene kant worden ingeleverd en ze vervolgens in een razend tempo worden schoongemaakt (van binnen en buiten), om ze via de andere kant van het terrein weer worden klaargezet om ze weer uit te leveren.

Na de Camper te hebben achtergelaten is het met de taxi naar de luchthaven. het wachten is begonnen tot wij de koffers kunnen inleveren en op het vliegtuig kunnen stappen rond 17.45 uur.

Daarna een lange vlucht van Vancouver naar Amsterdam, waar wij de volgende dag om 12.00 uur over zullen komen. Nog even 1,5 uur wachten op de koffers, wat is toch een ramp op Schiphol op dit moment…… Maar goed, wij zijn weer thuis. Een heerlijke ervaring rijker om een keer met de Camper op vakantie te zijn geweest.

En nu maar weer eens nadenken, wat de volgende vakantie zal gaan worden komend jaar. Dank jullie wel voor het volgen van onze vakantie en al jullie reacties. Wij hebben er van genoten.Burnaby – CanaDream – Vancouver International Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*