Omdat we nog niet genoeg hadden van de lange hangbruggen, hebben we er vandaag nog maar 1 aan toegevoegd. Capilano Suspension Bridge. Wederom een lange hangbrug maar niet zo lang en zo hoog als laatst in Golden. Dat is blijkbaar de hoogste van Canada. Maar toch wel even weer leuk om ook hier te gaan te kijken. Het was in elk geval een stuk drukker en ze hadden naast de hangbrug ook een hele route via loopbruggen door het regenwoud gemaakt. Voor kinderen was het ook leuk. Op een grappige manier wordt hen van alles geleerd tijdens de route.

Voordat we het doorhadden was er al aardig wat tijd verstreken. Op naar onze laatste camping deze reis. We slapen in Burnaby. Een soort voorstad van Vancouver. Het is hier behoorlijk druk en we hebben om ons heen een snelweg, een drukke provinciale weg, een spoorlijn en een metrolijn. Het zal dus een onrustig nachtje worden!

Morgen is dan echt de laatste dag. Het wordt vroeg opstaan, want de camper moet om 9 uur al ingeleverd worden. Eerst nog er naartoe rijden. Circa 25 kilometer in die drukke spits, onderweg nog even de tank volgooien, de laatste spullen opruimen en inpakken en dan met de taxi naar de luchthaven, waar we pas om 17.40 vliegen! Dat wordt een lange dag….

Iedereen bedankt voor het meelezen en meeleven tijdens onze reis en tot gauw in Nederland!Harrison Hot Springs – Burnaby

One Reply to “Harrison Hot Springs – Burnaby”

  1. Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt. Leuk om zo de foto’s te zien en te lezen wat jullie gedaan hebben. Een hele goede terugreis gewenst!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*