Vandaag hebben we vooral kilometers gemaakt. Een lange en vermoeiende dag in de camper. Onderweg was er niets wat we wilden zien of doen. We zijn inmiddels dichtbij het begin- en ook het eindpunt van onze reis, Vancouver. Morgen hebben we nog een laatste dag in deze omgeving voordat we donderdag naar huis vliegen. In elk geval hoeven we geen hele lange afstanden meer af te leggen.

De hoge bergen en de wilde dieren hebben we achter ons gelaten. Vandaag werd het een stuk minder hoog, maar wel heuvelachtig. In de omgeving worden wijndruiven verbouwd en er is ook veel landbouw. Op zich genoeg om te zien, maar het waren vooral drukke snelwegen met veel wegwerkzaamheden. We zijn alleen even gestopt om een broodje te eten en daarna weer door. Het was nog even goed zoeken naar een supermarkt om eten te kopen voor vanavond, maar het is gelukt! We maken zo langzaamaan wel alle restjes op om maar te zorgen dat we geen voorraden meer overhouden. Maar het lukt aardig! We moeten alleen nog wat blikjes bier zien te slijten! Misschien kunnen we er nog een buurman blij mee maken.Revelstoke – Kamloops

2 Replies to “Revelstoke – Harrison Hot Springs”

  1. Lekker broodje worst voor Jeroen zoals vanouds. Dat bier slijten herken ik niet, dat is mij nog nooit overkomen. Goede reis voor het laatste stukje en voor de vliegreis naar huis.

    Groetjes

  2. Inderdaad een heel andere omgeving. Wel leuk die huizen met dat rood. Jeroen, broodje bratwurst? Nog een fijne laatste dag dan nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*