Inmiddels zitten we in een andere tijdzone. Het tijdsverschil met Nederland is nu 8 uur. Het is hier dus 8 uur vroeger dan bij jullie. We zijn van British Columbia naar de volgende provincie, Alberta, gereden. Dit tijdsverschil betekende wel dat we vandaag een uurtje minder hadden. Het was dus al donker toen we hier kwamen. En dan brandt er dus echt geen licht. Alleen bij de toiletgebouwtjes die zo hier en daar op deze grote camping staan. Daarna een makkelijke maaltijd gemaakt en toen was de dag echt wel om!

Vanochtend toen we weg reden van onze mooi gelegen camping zagen we de mist in het dal hangen. Een apart gezicht. Vervolgens zijn we bij Wells Gray Provincial Park geweest. Vooral bekend vanwege de watervallen. Wij vonden Dawson Falls de mooiste. Verder was het vooral een lange rit met veel vertraging door werkzaamheden. Op de bonnefooi hebben wij ons gemeld bij een organisatie om beren te spotten. Er was nog plek, maar we moesten er wel een klein uurtje wachten. Of het wachten de moeite waard was en we beren hebben gezien? Ik zou zeggen, check de foto’s!

Tijdens de rit naar Jasper National Park ging de zon steeds verder onder en hadden we nog net zicht op de top van Mount Robson die voor ons in het zonnetje lag. Dat zag er heel mooi uit. En ook onze camper zo in deze omgeving is een mooi plaatje vonden we zelf!Clearwater – Mount Robson

5 Replies to “Wells Gray – Jasper”

 1. Hallo buurtjes,

  Wat een reis hebben jullie al weer afgelegd en wat een stuk nog te gaan voor de komende dagen. Al genoeg moois gezien zo te zien aan alle mooie foto’s. Stan is jaloers op de beren die jullie zijn tegengekomen. Wij hebben er helaas alleen maar 1 gezien vandaag in de dierentuin. en die stond met zijn achterwerk in onze richting. (Wel dankzij jullie en de kaartjes van de postcodeloterij)
  Geniet nog van jullie laatste week. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en natuurlijk de camper ervaring.
  Groetjes Menno en Petra

 2. Wow. Echt gaaf die beren. Ook mooi gefotografeerd. . Volgens mij hebben jullie het echt naar jullie zin. Fijn hoor. Nog heel veel plezier de laatste week. We blijven jullie volgen.

 3. mooie foto’s weer. zo’n beer wil je niet tegen komen op een wandeling. bevalt het leven in de camper een beetje?

 4. Mooi gebied hoor. Leuk die beren. Dat wij ieder woord met een hoofdletter beginnen, ligt niet aan ons maar toch echt aan een foutje in de site hoor.

  Groetjes Wim

 5. WoW, dat ziet er mooi uit. Wat een imposante beesten he. Is wat anders dan een egeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*