We melden ons om half tien bij Special-Campers in Olst om ons huisje op wielen voor de komende periode op te halen. Gerard geeft ons uitleg over de truckcamper en om de auto ook apart te kunnen gebruiken, moet er eerst geoefend worden om de kampeerunit af te zetten. Jeroen doet flink zijn best, Gerard is tevreden en Jeroen is dan ook met glans geslaagd! Ik had niet anders verwacht. Al met al neemt het wel even wat tijd in beslag. We moeten daarna eerst langs huis om onze spullen op te halen. Jeroen rijdt de camper naar Schalkhaar en ik rij er in mijn autootje achteraan. Nou, dat lijkt wel een hele volksverhuizing, wat nemen we veel mee! Geen tijd om de kastjes in te pakken, we moeten nu toch echt wel gaan. Alle tassen worden in het gangpad van de camper en in de auto gezet.

Het is dan ook al middag als we eindelijk wegrijden, uitgezwaaid door onze buuf Petra. De reis verloopt op zich voorspoedig, maar het is toch al rond half zeven als we de camping in Simmershofen, vlak bij Rothenburg ob der Tauber in Beieren in Zuid-Duitsland, opdraaien.

We krijgen een prima plek onder de appelbomen! Daar gaan we nog wel even wat van plukken natuurlijk! Maar eerst een hapje eten. We besluiten bij het restaurant van de camping te gaan eten om het onszelf makkelijk te maken. Daarna wacht ons nog een klusje. Alle tassen met boodschappen en kleding in de kastjes van de camper inpakken. Er is niet heel veel kastruimte, maar het is ons gelukt alles netjes op te bergen. Alle tassen zijn leeg en inmiddels is het ook wel tijd om te gaan slapen!

We hadden nog wel een dingetje vandaag. De autosleutel is afgebroken terwijl hij in het contact zat! Met wat gepruts is hij eruit en met wat lijm hebben we de boel voorlopig gerepareerd. Niet echt prettig natuurlijk. Maar zien hoe dat verder moet.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*