Het was best prima slapen in de camper. Het viel ons zeker niet tegen!

We ontbijten vandaag buiten met lekkere broodjes en plukken daarna nog wat appels voor onderweg. Vervolgens rijden we eerst naar een Volkswagen dealer / servicepunt in Rothenburg. Die tijd hadden we ons kunnen besparen. Ze liepen niet over van vriendelijkheid en ze konden ons ook niet helpen met de sleutel. Dan op naar het oude centrum van Rothenburg (de Altstadt) aan de Romantische Strasse. Na ruim 20 jaar huwelijk kunnen we wel wat romantiek gebruiken. Maar wat een ontzettend mooi stadje is dit. Zo fotogeniek. Op elke hoek is er wel een prachtig plaatje te maken en onze camera draait dan ook overuren. Alleen de zon had iets meer zijn best mogen doen om de kleuren beter uit te laten komen.

Al die grappige snuisterijen die ze hebben in de etalages. Net zo leuk om te zien en hoe lelijker en kitscheriger het is, hoe grappiger ik het vind! We brengen hier ongeveer een uurtje door en rijden dan door richting het zuiden. Inmiddels weten we dat Wim en Gerda vandaag vanuit Kirchberg naar huis rijden en dus zullen we elkaar gaan kruisen. Het is daarom wel zo leuk om onderweg af te spreken voor een knuffel en even bij te kletsen tijdens een drankje. En dan weer gedag zeggen en gaat ieder een andere kant op. Zij terug naar Deventer en wij naar Oostenrijk.

Onderweg proberen we nogmaals een Volkswagen dealer, maar wederom zonder succes. We laten het er dus maar bij en rijden naar Mayrhofen, onze eindbestemming vandaag. Nog heerlijk in het zonnetje een drankje kunnen doen en daarna het stadje ingelopen om daar te gaan eten. We hebben eten in de koelkast, maar te weinige koekenpannen. Een geldig excuus dus om maar weer uit eten te gaan!

We slapen hier twee nachten, dus morgen geen drukke reisdag voor ons. Maar we zullen ons vast niet vervelen!


« van 2 »


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*