Het was de bedoeling vandaag naar Kroatië te rijden, maar er schijnt code rood afgegeven te zijn voor grote delen van Kroatië en ook voor Noord-Italië, ons alternatief. Het schijnt sowieso niet heel best te worden de komende dagen in alle regio’s om ons heen. We hebben dan maar besloten in Oostenrijk te blijven en het af te wachten.

Wel zijn we vertrokken uit Mayrhofen en hebben we uiteindelijk Tirol verlaten. Maar niet voordat we ons wintersportdorp, Brixen im Thale, bezocht hebben. We hebben nog even gekeken of ons huisje voor de winterperiode vrij was, en het leek erop dat er niemand was. Zo hebben we in een foto ons zomer- en ons winterhuisje. Hoe grappig is dat! En ook heel bijzonder om dit dorp een keer in de zomer te zien met de knalgroene hellingen. Toch anders dan in de winter als de hellingen soms ook wel groen zijn…

Vervolgens zijn we naar de Sigmund Thun Klamm in Salzburgerland gereden. Dit is een kloof waar water doorheen stroomt en waar je via houten trappen en paden langs kunt lopen. Uiteindelijk kom je bij een meer, de Klamm See. Een prachtig blauwgroen meer. Daarvoor hoef je niet naar Canada blijkt maar weer! We hebben meteen weer wat lichaamsbeweging gehad! Altijd goed.

Vervolgens rijden we richting Zell am See om hier ons truckcampertje te parkeren. Wederom geen hele grote camping, maar wel nagenoeg vol. Er staat zowaar een andere truckcamper. Deze mensen komen ook uit Nederland en hadden ons al gespot. Toen we langsliepen meteen een praatje gemaakt. Het schept een band zo’n zelfde vervoersmiddel tussen alle campers, caravans en buscampers. We zijn wel een uitzondering!

We wilden de barbecue aansteken, maar dit is er een met gebruiksaanwijzing en het wilde niet lukken. Die laten we maar in de tas de rest van onze reis. We hebben vandaag wel een nieuwe koekenpan gescoord, dus we kunnen in elk geval een beetje normaal koken. Verder zijn we druk geweest om de website weer helemaal bij te werken, onder toeziend oog van Guusje. Die hebben we in een lijstje meegekregen van Petra! Zo is ze er toch een beetje bij!

Morgen gaan we hier weer weg. Maar weer zien wat de dag ons gaat brengen. Jullie merken het vanzelf.
Eén reactie op “Zell am See – Oostenrijk”

  1. Corine

    Mooie foto’s !! En gelukkig in Oostenrijk dus nog prachtig weer . Geniet ervan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*