Vanochtend vroeg hebben we onze huurauto ingeleverd en zijn we naar Alice Springs gevlogen. Het ligt echt in het niemandsland. Onderweg alleen woestijn en hele lange rechte wegen gezien vanuit het vliegtuig.

We hebben zowel in Adelaide als in Alice Springs op de luchthaven de Royal Flying Doctors gezien. Voor sommigen wellicht bekend van de tv serie van lang geleden!

Alice Springs stelt trouwens niet veel voor. Het is hier niet echt leuk om lang te blijven, dus het scheelt dat we morgen al weer weg gaan. Het is hier wel heerlijk warm. Zo’n 30 graden maar liefst ! Wat een verschil met het weer tot nu toe. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat kleren uit te wassen, want dat mocht wel een keer ! Nu kunnen we er weer even tegen. De mensen zien er hier al wel heel anders uit. Dat valt gewoon op. Echt als de aboriginals zeg maar. Deze stam heeft de deo trouwens nog niet ontdekt… Pff als er iemand langs je heen loopt stinkt het echt een uur in de wind ! Lekker naturel zeg maar…

Morgen worden we al voor 6 uur opgehaald en beginnen we aan 3 dagen Outback. Naar Uluru (Ayers Rock) en omgeving. Ook wel The Red Centre genoemd. Als we de foto’s publiceren na terugkomst zullen jullie begrijpen waarom.

Verder niet zo veel nieuws te melden, ook geen foto’s, omdat er niets is wat interessant genoeg is om op de foto te zetten… Ach een dagje wat minder foto’s is ook niet erg. Gisteren hadden we er bijna 300 en in totaal zitten we al op 1300 en met die dagen die nog komen loopt het vanzelf op. Dat wordt nog moeilijk kiezen straks bij het maken van een album.

De komende dagen zitten we in de bush, dus zullen we niet kunnen reageren of iets nieuws publiceren. Waarschijnlijk kunnen we de 19e weer een verhaaltje op de site plaatsen, dan hebben we wederom een overnachting in Alice Springs.

Groetjes vanuit het binnenland van Australië.Binnenlandse vlucht Adelaide – Alice Springs

5 Replies to “Adelaide – Alice Springs”

 1. Hoi Jeroen en Judith.
  Hier even een berichtje vanuit de koekstad en de groenste stad van europa.
  Het verbaast ons telkens weer hoe diervriendelijk jullie zijn.
  Hier gaat alles naar wens.
  Zondagmorgen zijn we naar het 50 jarig priesterfeest van Pastor Limbeek geweest.
  Ze hadden de versiering in de middengang gebruikt van Robert en Wendy.De Pastor had de indruk dat hij nu de bruid was.
  Geniet deze volle week er nog maar goed van.
  Groetjes.
  Pa en Ma Saris.

 2. WOW wat een verhalen en wat een foto’s! Lore ik wist niet dat je zó sterk was, hoeveel weegt zo’n kangoeroe wel niet!?
  Olivier was ook zwaar onder de indruk. Hij kende alleen “Kanga en roe” uit Winnie de Pooh maar nu heeft hij ’t eens in het echt gezien. Leuk hoor.
  Heel veel plezier verder, ben benieuwd hoe het in the bush was! Liefs, Hella
  en knuffel van Ollie

 3. Och och, wat een mooie foto’s. Zijn jaloers! Heerlijk dat geknuffel met al die beestjes,..behalve die slang dan… (kon daar geen mooi tasje van gemaakt worden?). Nu dus een paar dagen in de bush bush, back to basic. Veel plezier!

  Liefs,
  Robert en Wendy

 4. Hallo Vakantiegangers

  Hé hé …eindelijk kan ik weer de verhalen lezen en de foto’s zien wel balen
  als internet eruit ligt.
  Maar volgens mij hebben jullie een super tijd daar met z’n tweetjes. {en de beestenboel}

  Wat een prachtige foto’s vooral die foto van Judith met die
  kangoeroe op de arm geweldig hahaha

  Ben nu al reuze benieuwd naar de rest van de foto’s

  Geniet van al het moois en natuurlijk van elkaar

  Liefs Marjan

 5. hoi hoi,

  Vandaag voor jullie wat avonturen betreft een rustig dagje dus, geeft niks, even bijkomen van gisteren. Wat een geweldige ervaring moet dat zijn geweest in de ‘dierentuin van Paul’. Wat heerlijk dat geknuffel met die koala en de kangoeroe die door Judith over de drempel gedragen wordt haha.
  Jeroen is zijn roeping ook misgelopen zag ik, het voeren van die emoes gaat hem goed af, maar goed dat hij zijn haar heeft laten groeien, kunnen ze lekker in wroeten…

  Jullie zitten nu dus al op 1300 foto’s, dat gaat nog lastig worden straks inderdaad! Nou ja, er is genoeg (boekenkast)ruimte gemaakt op jullie zolder dus een album meer of minder geeft niks!

  Onze vakantie zit er al weer op, maandag weer aan de slag, even wennen altijd (gelukkig heb ik tussen de bedrijven door nog wat te lezen…).

  Veel plezier!
  groetjes Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*