27 september 2011 : Reisdag van Brisbane naar Port Macquarie

We hebben onze laatste huurauto vanochtend opgehaald. Bij dezelfde dame als laatst. Ze herkende ons meteen en een upgrade konden we wel op onze buik schrijven… Kniepkeutels als we waren hebben we voor deze laatste dagen een kleiner type geboekt. Wel even wennen na die grote Nissan X-trail die we telkens hadden. Nu moeten we het doen met een knalblauwe Hyundai I30, die het overigens prima doet hoor. Met het in- en uitstappen merk je het wel hoor ! Maar hij brengt ons overal en daar gaat het om !

We hebben Brisbane voorgoed achter ons gelaten en zijn naar Byron Bay gereden, heel druk en toeristisch. Hier vind je Cape Byron, het meest oostelijke puntje op het vasteland van Australië. Wel leuk om even geweest te zijn en prachtig mooie baai hier ! Verder was er onderweg niet veel bijzonders. We zijn doorgereden naar Port Macquarie, een grote drukke plaats aan de kust. Hier hebben we een motel geboekt.

Deze nacht hadden we niet vastgelegd, omdat we thuis niet goed konden inschatten waar we uit zouden komen vandaag. Het motel heet ‘El Paso’ en lijkt heel wat op de uithangborden, maar als je de kamers ziet lijkt het net of je in een foute spaghettiwestern zit, hi hi. Geeft niet, het bed slaapt prima en daar gaat het om.

Morgen staat de laatste etappe op het programma en zit het er bijna op! Veel gezien en gedaan en jammer dat het einde in zicht is.

We hebben wat problemen om de foto’s op de site te krijgen. We doen ons best, maar het kan zijn dat het niet lukt. Dat houden jullie dan nog tegoed. Het zijn er al wel zo’n 2000, dus niet gek dat de Ipad er moeite mee heeft…

Groetjes vanuit Port MacquarieReisdagen van Brisbane naar Sydney (in 2 dagen)

2 Replies to “Brisbane – Port Macquarie”

 1. hoi hoi!

  Jullie laatste dagje is aangebroken en dan ook het eind van de vakantie in zicht, jammer he? Maar wat hebben jullie een boel gedaan en gezien! Jammer van de foto’s maar kan me inderdaad voorstellen dat de Ipad die 2000 foto’s wat moeilijk te behappen vindt haha
  Ik hoop dat de terugreis ook voorspoedig verloopt, Jeroen een tukje in het vliegtuig en Judith misschien nog een leuke chicklit op de kop weten te tikken?
  Goede reis en tot snel.
  x

 2. Hoi Jeroen en Judith,
  Nou zo te lezen en te zien hebben jullie een geweldige vakantie gehad! Nog een paar daagjes en dan weer terug in ons kleine landje. Gelukkig is het weer hier super, dus kunnen jullie nog eventjes nagenieten. Voor straks een goede terugreis en Jeroen tot volgende week!
  Groetjes,
  Marjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*