26 september 2011 : Verblijf in Brisbane

Om 8 uur vanochtend hebben we zoals het er nu naar uitziet onze auto probleemloos ingeleverd. Daarna hadden we nog wat tijd over, want om 10 uur vertrok onze boot naar Lone Pine Koala Sanctuary. We hebben daarom wat rondgewandeld en genoten van het zonnetje. Onderweg aan de rivier is een complete lagune gemaakt. Zelfs lifeguards zijn hier aanwezig. Het ziet er heel mooi uit en ook grappig zo midden in de stad.

Per boot zijn we daarna naar de koala’s gegaan. Het was heel anders dan de vorige keer. Dit was een soort dierentuin en je kon inderdaad met een koala knuffelen. Nou ja, knuffelen… Even vasthouden is heel wat anders dan knuffelen volgens mij. Gelukkig hebben we op Kangaroo Island ook al geknuffeld en dat maakte veel goed. Deze plek vonden wij geen aanrader.

Nadat we rond 3 uur weer in de stad terugwaren per boot, zijn we nog even door een groot winkelgebied gewandeld. Dat hadden we nog nergens gedaan en werd wel eens tijd… Al waren de meningen daar wel over verdeeld…

Morgen gaan we Brisbane al weer verlaten en nu voorgoed. De afgelopen keren kwamen we hier steeds terug, maar nu zit onze vakantie er toch echt bijna op en rijden we in 2 dagen naar Sydney waar met meteen de volgende dag vertrekken. Onderweg zullen we we nog wat plekken bezoeken en hopen we wat onverwachte mooie dingen te gaan zien. We zullen jullie nog op de hoogte houden tot ons vertrek.

Iedereen maar weer bedankt voor de reacties. Altijd erg leuk om een berichtje terug te krijgen en ook voor ons is het leuk om meteen onze ervaringen te kunnen delen. We zouden het bijna niet kunnen onthouden allemaal ! Dat we straks toe zijn aan vakantie, dat is inderdaad wel een beetje zo. De wallen onder de ogen die zijn bijna niet meer weg te werken…  Wel hebben we zelf het gevoel dat het te doen is geweest. Ook al omdat we wisten dat het druk zou zijn. Ook zijn we er nog helemaal niet aan toe om al naar huis te gaan ! Er is nog zoveel meer te zien en doen en te ontdekken. Maar we missen Guusje wel en jullie ook allemaal wel een beetje hoor.

Groetjes en tot de volgende keer.Verblijf in Brisbane

3 Replies to “Brisbane”

  1. Tjonge jonge wat hebben jullie een hoop gedaan en gezien! Maar wat gaat het nu ineens snel of niet? Geniet nog maar even van deze laatste dagen. Daarna lekker bijslapen in het vliegtuig 🙂
    Groetjes, Natascha

  2. Tjee…Wat hebben jullie een hoop meegemaakt . De laatste dagen alweer ? Foei wat zijn die weken snel gegaan en wat was het leuk om een klein beetje mee te mogen genieten door de mooie verhalen en leuke foto’s. Tot gauw

    Liefs Marjan,

  3. Zo te lezen hebben jullie een hele mooie reis gehad en heeel veel gezien, pff! Leuk om jullie zo te volgen dan hoef je ons straks niets meer te vertellen haha! Gelukkig worden jullie met zon ontvangen want het is hier heerlijk weer. Geniet nog even van de laatste dagen en goeie terugreis. Tot maandag!
    Groetjes Franselle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*