28 september 2011 : Reis van Port Macquarie naar Sydney

Omdat het nog steeds niet lukt om de foto’s op de Ipad te krijgen van de laatste 2 dagen zullen jullie het moeten doen met een stukje tekst. Wel heeft Jeroen gisteren een filmpje toegevoegd van de whale watch tour. Misschien hebben jullie het al gezien, anders misschien nog leuk om te kijken !

Vanochtend hebben we de fantastische oase ‘El Paso’  verlaten en hebben lekker ergens een ontbijtje genuttigd. Daarna hebben we de mooie stranden van Port Macquarie bekeken vanaf de weg en de uitzichtspunten. Ook zijn we nog bij een koala hospital geweest. Daar waren gelukkig geen invalide koala’s. Ze zagen er best gezond uit. Ook waren er kleine koala’s. Ze zijn zo leuk ! Je zou ze mee naar huis willen nemen…

De laatste zonnestralen verdwenen al snel en de route naar Sydney werd er ook niet echt beter op. Weinig bijzonders onderweg, dus zijn we er maar voor gegaan om onze auto nog voor 18.00 uur in te leveren in de stad. Dan zijn we die alvast kwijt en hoeven we dat morgenvroeg niet meer te regelen. Parkeerplaatsen zijn er toch niet… Vanaf de middag begon het steeds harder te regenen, dus reden om te stoppen hadden we toch niet meer.

We waren door de drukte op de weg net een kwartier voor sluitingstijd bij Europcar en hebben de blauwe bolide achtergelaten. Vervolgens met de taxi naar ons hotel en daar wachtte een verrassing. Wat een heerlijk hotel !

Het ziet er redelijk hip uit met limegroen en we hebben echt een joekel van een kamer !! Een complete woonkamer met 2 banken, een eethoek, een tv, en daarnaast een grote slaapkamer, ook met tv. Verder een mooie moderne badkamer en grote kastenwand voorzien van enorm veel spiegels. Echt fijn om nog even een lekkere plek te hebben voor we weggaan.

Omdat we nu een ander hotel hebben dan aan het begin van onze reis, zitten we ook in een heel ander deel van de stad. Weer heel anders hier. We zitten vlakbij Chinatown en het is er ontzettend druk en levendig. Veel eettentjes, winkeltjes, etc. Heel anders dan de wijk waar we voorheen zaten.

We zoeken vanavond nog een leuk restaurantje uit en dan zit het er op ! Morgenvroeg een beetje uitslapen, rustig ontbijten en op naar de luchthaven. Dan alleen nog even een stukje vliegen… En dan zijn we weer thuis ! Op naar het zonnetje thuis.

Tot ziens allemaal in Nederland.

Groetjes van Jeroen en Judith3 Replies to “Port Macquarie – Sydney”

 1. Komt deel 20 ook nog? ‘Back in Holland’ 🙂

  Dank je wel voor het kaartje voor m’n verjaardag. Wat leuk dat je er aan gedacht hebt!

  Tot maandag! Hopelijk kun je een beetje bijkomen van het stukje vliegen naar huis. 🙂

 2. Hoi Jeroen en Judith.
  Hier even de laatste reactie terug vanuit Deventer.
  We hebben lekker kunnen genieten van jullie “lange”vacantie.
  Ik denk dat jullie een ervaring rijker zijn en toch ook hebben genoten.
  We wensen jullie een goede reis terug en tot ziens in
  Deventer.

  Groetjes.

  Pa en Ma Saris.

 3. Hallo Judith en Jeroen,

  Helaas zit jullie vakantie er bijna weer op maar wat voor mooie avonturen hebben jullie mogen beleven. Erg leuk voor ons om jullie te mogen en kunnen volgen tijdens deze ongelofelijk mooie reis. Ook wij hebben van jullie verhalen en foto’s genoten.

  Inderdaad wacht de zon jullie op hier aan de Braam…heerlijk.

  Een fijne en veilige reis terug en tot gauw.

  Gr. Mike en Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*