6 t/m 8 september 2011 : Verblijf in Sydney

Hallo allemaal,

Na een lange vlucht zijn we gisterenavond toch nog even een blokje omgelopen bij ons hotel. We konden toen al meteen het Opera House en de Harbour Bridge zien. Toch wel de iconen van Sydney. Daarna meteen ons bed opgezocht want na zo’n lange dag en nagenoeg geen slaap konden we wel wat nachtrust gebruiken.

Vanochtend toch redelijk op tijd wakker en er meteen op uit getrokken. De lucht was strakblauw, dus super ! Vanaf het dak van ons hotel was het uitzicht over de baai ook al prachtig. Daarna zijn we te voet verder gegaan en zijn de brug over gestoken.  Later hebben we de haven via de boot verkend. Het is een soort taxisysteem en je koopt een kaartje, stapt op en laat je lekker rondvaren ! Onderweg genietend van alles waar je langs komt en ondertussen heerlijk in het zonnetje ! De wijk rondom ons hotel is ook erg leuk en sfeervol, daar hebben we tussen de middag een broodje gegeten en zijn vervolgens naar The Opera House gegaan en er te voet om heen gelopen. Verder gewoon wat rondgelopen waar het maar gezellig was en daarna naar de Botanische Tuinen geweest. O ja, vanmiddag met de boot zijn we naar een wijk geweest, Darling Harbour, en dat zag er erg gezellig uit. Heel veel gezellige restaurantjes, dus vanavond nemen we de boot naar deze wijk om hier een hapje te eten ! Zo makkelijk kan het zijn. Daarna weer met de boot terug en nog een klein stukje naar ons hotel lopen.

Voor morgen kijken we nog wel even wat we gaan doen. Zoals we net zagen zal het dan gaan regenen, dus dat zou wel jammer zijn. Gelukkig was het vandaag het grootste deel van de dag prachtig weer en dat neemt niemand ons meer af !

Vandaag 8 september zijn we naar Manly geweest met de ferry. Was wat bewolkt, dus wel jammer voor de foto’s, maar gelukkig is het droog gebleven tot vanavond. We zijn nog tot laat in de Botanische Tuin gebleven voor de foto’s van de Opera House en de Harbour Bridge in het donker. Tot zo ver onze belevenissen vanuit Sydney, morgen halen we de huurauto op en vertrekken we per auto naar Batemans Bay. Groetjes vanuit Sydney.Verblijf in Sydney

10 Replies to “Sydney”

 1. Hallo Jeroen en Judith.
  Als wij jullie reactie lezen hebben we de indruk dat het een leuke vakantie is .Wat wil je ook met al die vreemde dieren die je daar tegenkomt.Hoe gaat het met de tomtom,werkt het wel in een vreemd land? O ja jeroen jou clubjes hebben het niet goed gedaan want Twente heeft verloren en GoAhead heeft gelijk gespeeld.Je hebt zeker wel gemerkt dat de vorige keer iets is misgegaan,eerst 4 keer verzenden en daarna alles verwijderd.Dit was niet de bedoeling.Groetjes Pa en Ma Saris.

 2. Hoi JenJ,

  Klinkt allemaal goed daar. Op het koude weer en de creditcard na dan. Maar ook dat hoort allemaal bij zo’n verre vakantie. Krijgen jullie weer veel mooie dingen voor terug. Dat is wel aan de foto’s te zien.
  Geniet samen en Jeroen, Eagles pakt de 3 punten ook wel zonder jou. Ik hou je op de hoogte.
  Hier trouwens ruim 25 graden morgen. Maar maak jullie geen zorgen. Dat is ook maar 1 dag. 🙂

  liefs,
  Robert, Wendy, Izzy en Loulou

 3. Hallo Judith en Jeroen,

  Leuke foto’s. Heel veel plezier verder, geniet ervan!

  Groetjes Natascha

  Hallo,
  Willen jullie naar het afvoerputje van het bad kijken, of het water echt de andere kant op draait?
  Groetjes van Job

 4. Hallo vakantie gangers

  Leuke foto’s !

  Ik heb jullie site al even bij mijn start pagina’s gezet hahaha

  liefs marjan

 5. Hallo Jeroen en Judith,
  Klinkt allemaal super! Ik wens jullie geweldige weken toe.
  Groetjes,
  marjan

 6. Ha Judith en Jeroen!
  Fijn om te lezen dat het allemaal goed gaat en leuk is. Geniet er van!!! Heel veel plezier!
  Liefs,
  Pieter en Annelies

 7. Hallo Jeroen en Judith

  Heel veel plezier en geniet lekker van al het moois wat jullie gaan zien.

  Fijne vakantie !!

  Veel liefs
  Edwin Marjan en kids

 8. Ha Lore en Jeroen
  Welcome to Australia! We wensen jullie een geweldige reis en we houden de site in de gaten.
  Groetjes, Norman Heleen & the guys

 9. Hoi Jeroen en Judith,

  Wij hebben jullie sms ontvangen. Wat een reis zeg. Even lekker bijtanken in het hotel. Heel veel plezier samen in het mooie Australië en wij blijven jullie volgen.

  liefs,
  Robert en Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*