Door de enorme ” Floods” (overstromingen) in Colorado van de afgelopen dagen, is een groot deel van het gebied rondom Denver niet bereikbaar. Het was onze bedoeling om vandaag vanuit Denver naar Estes Park te vertrekken. Na het zien van de beelden op het nieuws en het bericht vanuit Oad, lijkt het ons niet verstandig om de Rocky Mountains in te gaan. Veel wegen zijn weggespoeld en de laatste dagen zijn veel mensen geëvacueerd.

Dat betekent dat we nu (let wel het is hier nu 6 uur in de ochtend) al bezig zijn om nieuwe plannen te maken. Wel erg jammer dat we de Rockies niet kunnen doen… Maar goed, vandaag hebben we een extra dag in Denver en we moeten nog even kijken waar we morgen naar toe gaan. Wellicht gaan we alvast richting het zuiden naar Colorado Springs.

Ook in de zuidelijke regio’s is men getroffen door overstromingen, afwachten maar hoe het allemaal verloopt. Zoals het er nu naar uitziet, blijft het weer instabiel tot dinsdag. We houden jullie op deze plek wel op de hoogte van de route, maar één ding is zeker, het komt er wat anders uit te zien ….

Om een idee te krijgen hoe het is in de omgeving, hebben we de beelden opgenomen van het nieuws hier en op Youtube gezet (zie hieronder),2 Replies to “Breaking News ….”

  1. Hallo Judith en Jeroen,

    Hebben jullie nog droge voeten? Hopelijk wordt het snel wat beter.

    Groetjes, Natascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*