Omdat we niet naar Estes Park kunnen, hebben we vandaag onze dag in Denver doorgebracht. We hadden niet echt iets gepland, dus hebben we eerst maar eens lekker ontbeten en zijn daarna de stad een beetje doorgeslenterd. Ironisch genoeg was het weer best goed De hele dag was het half bewolkt en zelfs warm als het zonnetje er door kwam. Dan vroegen we ons toch af of we niet toch… Maar de keuze is al gemaakt en waarschijnlijk ook verstandig.

Maar goed, Denver dus. We zijn langs wat leuke plekken en bezienswaardigheden gelopen en hebben wat foto’s gemaakt. We moesten nog wel lachen toen we bij het Museum of Arts waren, een aardig complex met diverse grote kunstwerken buiten, waar Jeroen net een foto wilde maken van één van de kunstwerken toen er een groepje blinde mensen het kunstwerk wilde ‘bekijken’. Met hun stokken bleven ze maar slaan tegen het kunstwerk. Ondertussen stond Jeroen maar te wachten tot ze een keer klaar waren…

Omdat er vaak mooie foto’s vanuit een park in Denver gemaakt worden van de skyline zijn we later die dag met de auto op pad gegaan om te kijken waar we dan moesten zijn, maar het is niet echt geworden wat we ervan verwacht hadden. Maar goed, de tijd vloog wel voorbij, dus de dag was zo om. Omdat het weer nog steeds goed was hadden we bedacht om toch de stad even uit te gaan en naar het Red Rock Amphitheater te rijden. Dit is een natuurlijk amfitheater als je een beetje fantasie hebt waar vaak concerten worden gegeven. Ook vandaag. Het was een drukte van jewelste en we konden er dus ook niet in. Maar de omgeving was op zich al mooi en het was gewoon lekker om ook even iets anders te zien dan de stad en toch iets te kunnen proeven van de uitlopers van de Rocky Mountains.

Morgen rijden we naar Colorado Springs. Het is even de vraag wat voor route we aandoen, want als we de rechte route naar beneden nemen dan zijn we er met anderhalf uur en heel veel is daar verder niet te doen, dus dat zou een beetje jammer zijn. We zullen zien hoe het er morgen voor staat.

Om een indruk te krijgen van onze dag van vandaag de eerste foto’s !!2 Replies to “Denver City”

  1. Mmm die pancakes… of is ’t wat anders met strawberry’s? Balen dat het weer jullie plannen in de war brengt. Ben benieuwd hoe t verder gaat. De GMC ziet er comfortáble genoeg uit in ieder geval! X

  2. Beetje een rottig begin maar hoop dat de rest van de reis voorspoedig verloopt. Veel plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*