We hebben San Antonio achter ons gelaten en hebben koers gezet richting Houston. Wat een grote stad is dit. Alleen al al die snelwegen die elkaar kruisen. Het is gigantisch. Het kost ook veel tijd om van het ene deel naar het andere deel te komen.

Vanuit San Antonio merkten we eigenlijk al dat het de hele weg vrij druk was. Dit in tegenstelling tot de andere dagen waar het helemaal niet zo druk op de weg was. Dat werd alleen maar erger dus we hebben er al met al wel een uur of vier over gedaan. Omdat we graag naar het NASA space center wilden zijn we daar meteen heen gereden en daar zijn we de hele middag geweest. Erg interessant om te zien allemaal. Zo hebben we de ‘mission control room’ gezien. Er werd verteld dat men erg druk is met het project Orion. Men wil graag uiterlijk in 2030 naar Mars maar dat is nog een hele onderneming en daar wordt druk aan gewerkt. Verder was er van alles te zien over de Apollo missies.

Houston is bekend om ‘Houston we have a problem’ in de ruimtevaart. Vast wel eens van gehoord. Dan is het aan degenen hier om te kijken of ze het op kunnen lossen. Een behoorlijk belangrijke taak zeg maar.

Wij hebben ook een soort ‘Houston we have a problem’. Een flinke put in de voorruit die inmiddels is uitgegroeid tot een aardige scheur. Hopelijk houdt de ruit het vol tot we hem inleveren in Nashville over anderhalve week.

Morgen vertrekken we uit Texas en gaan we richting ‘The South’.Hieronder vind je de route die we gereden hebben van San Antonio naar Houston:

san-antonio-houston

2 Replies to “Houston we have a problem”

  1. Hallo ruimtemannen.
    Het lijkt mij heel cool om ook in zo’n ruimteschip te zitten. En het is ook leuk om te zweven!

  2. Hallo J & J,
    We worden zo langzamerhand wel een beetje jaloers op jullie hoor! Ziet er mooi uit allemaal. Heel veel plezier nog”
    Groetjes Bert, Natascha, Pim en Job

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*