WANTED, dead or alive… Reward $ 50.000

We mochten een beetje proeven van de sfeer van de de ‘Good old days in the Wild West’. Hahaha, oordeel zelf maar…

Verder vandaag van San Antonio genoten. Echt een leuke stad om te verblijven. Het is er gezellig, voelt niet heel massaal en alles is lopend goed te doen. Dat we in Texas zijn is overal goed te zien. ‘Everything is bigger in Texas’. Weer heel anders dan wat we tot nu toe hebben gezien. Qua souvenirs kun je je hart ophalen aan laarzen, hoeden, riemen en alles wat je als Cowboy of Cowgirl nodig denkt te hebben. O ja, stiekem zijn ze wel dol op een beetje bling, dus die hoeden en riemen mogen best opgeleukt worden met wat glimmertjes. Het oog wil ook wat en als een hippe koeiendrijver mag je er best een beetje leuk bij lopen. Omdat het in Nederland niet echt ‘fashionable’ verantwoord is laten we ons maar niet verleiden.

’s Avonds is het een drukte van jewelste en is het dringen langs de smalle paadjes langs het water. De restaurantjes puilen uit en overal zitten mensen te wachten tot ze ergens binnen of op het terras terecht kunnen om een hapje te eten. Het lijkt wel alsof de hele Texaanse bevolking vanavond naar San Antonio is gekomen om van de zaterdagavond te genieten. Wij doen maar gezellig mee, het is al weer onze laatste avond hier. Het is af en toe trouwens wel heel fout. Zo rijden er diverse kitscherige koetsjes rond en we hebben vandaag zeker drie bruidjes gezien en ze zagen er allemaal uit als grote suikerspinnen met hun bont gekleurde jurken vol met roezeltjes.

De foto’s die we vandaag hebben gemaakt geven eigenlijk niet eens goed genoeg weer hoe leuk het hier is, maar het is niet anders.2 Replies to “Wanted dead of alive”

  1. En ik maar denken dat Jeroen alleen uit z’n slof schiet. Leuke foto trouwens. Judith ik zie dat je ook kunt kaarten

    Bert

  2. Ha J &J!!
    Gelukkig weer berichtjes en leuke foto’s! Wat een verkleedpartijtjes daar, hahaha. Er komen weer allerlei herinneringen boven…..dat weet judith vast nog wel! Maar het ziet er heeeel leuk uit hoor.
    Veel plezier en groetjes vanaf de braam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*