Jeroen Saris

Breaking News ….

Door de enorme ” Floods” (overstromingen) in Colorado van de afgelopen dagen, is een groot deel van het gebied rondom Denver niet bereikbaar. Bedoeling was om vandaag vanuit Denver te vertrekken naar Estes Park. Echter gezien de beelden op het nieuws en het bericht vanuit Oad, lijkt het ons niet verstandig om de Rocky Mountains in te gaan. Veel wegen zijn weggespoeld en de laatste dagen zijn veel mensen geëvacueerd.

Dat betekent dat we nu (let wel het is hier nu 6 uur in de ochtend) al bezig zijn om onze nieuwe plannen te trekken. Wel erg jammer dat we de Rockies niet kunnen doen… Maar goed, voorlopig vandaag nog een extra dag in Denver en even kijken waar we morgen naar toe gaan. Wellicht gaan we al vast  richting het zuiden naar Colorado Springs.

Ook in de zuidelijke regio’s is men getroffen door overstromingen, we zien dus wel even hoe het loopt. Zoals het er nu uit ziet, blijft het weer instabiel tot  dinsdag. We houden jullie op deze plek wel op de hoogte van de route, maar een ding is zeker, hij komt er wat anders uit te zien ….

Om een idee te krijgen hoe het is in de omgeving, heb ik even de beelden opgenomen van het nieuws hier en op Youtube gezet (zie hieronder),

Groetjes

Jeroen & Judith

2 gedachtes aan “Breaking News ….

  1. Natascha

    Hallo Judith en Jeroen,

    Hebben jullie nog droge voeten? Hopelijk wordt het snel wat beter.

    Groetjes, Natascha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*