Jeroen Saris

Denver City

Omdat we niet naar Estes Park kunnen hebben we vandaag onze dag in Denver doorgebracht. We hadden niet echt van alles gepland staan, dus we hebben eerst maar eens lekker ontbeten en zijn daarna de stad een beetje doorgeslenterd. Ironisch genoeg was het weer best goed De hele dag was het half bewolkt en zelfs warm als het zonnetje er door kwam. Dan vroegen we ons toch af of we niet toch… Maar de keuze is al gemaakt en waarschijnlijk ook verstandig, want ook al regende het niet in het getroffen gebied, vakantie is het ook niet tussen alle ellende van de bewoners daar. Bovendien is het overal een natte bende dus niet echt lekker. Ook zijn er nog steeds diverse wegen afgesloten dus hadden we er niet eens kunnen komen. O ja, via Oad waren onze nachten in Denver en Colorado Springs geboekt en men kon ook geen contact krijgen met het hotel in Estes Park, dus dat zegt ook wel iets.

Maar goed, Denver dus. We zijn langs wat leuke plekken en bezienswaardigheden gelopen en hebben wat foto’s gemaakt. We moesten nog wel lachen toen we bij het Museum of Arts waren (een redelijk complex met diverse grote kunstwerken buiten) waar Jeroen net een foto wilde maken van iets toen er een groepje blinde mensen het kunstwerk wilde ‘ bekijken’. Met hun stokken bleven ze maar slaan tegen het kunstwerk en overal zaten ze met hun vingers aan. Haha de kunstenaar had het daar vast niet voor gemaakt… Ondertussen stond Jeroen maar te wachten tot ze een keer uitgevoeld en geslagen waren…

Omdat er vaak mooie foto’s vanuit een park in Denver gemaakt worden van de skyline zijn we later die dag met de auto op pad gegaan om te kijken waar  we dan moesten zijn, maar het is niet echt geworden wat we ervan verwacht hadden. Maar goed, de tijd vloog wel voorbij, dus de dag was zo om. Omdat het weer nog steeds goed was hadden we bedacht om toch een stukje buiten de stad te gaan en naar het Red Rock Amphitheater te rijden. Dit is een natuurlijk amfitheater als je een beetje fantasie hebt waar vaak concerten worden gegeven. Ook vandaag. Het was een drukte van jewelste en we konden er dus ook niet in omdat we geen kaarten hadden. Maar de omgeving was op zich al mooi en het was gewoon lekker om ook even wat anders te zien dan de stad en toch iets te kunnen proeven van de uitlopers van de Rocky Mountains, want het blijft toch zuur dat we 1 van de hoogtepunten van onze reis niet aan kunnen doen. Aan de westkant van Denver waar de Rockies liggen was het de hele dag best licht in de lucht en aan de oostkant zag je een enorme donkere lucht aankomen. Het begon ook flink te waaien, maar net op dat moment zijn wij naar het amfitheater gereden en hebben we niets van de enorme buien meegekregen die er in Denver en net ten oosten ervan vielen. Later regende het wel wat maar toen we het hotel weer uitgingen om een hapje te eten was het al weer droog. Al met al viel het dan toch niet heel erg tegen vandaag.

Morgen rijden we naar Colorado Springs. Het is even de vraag wat voor route we aandoen, want als we de rechte route naar beneden nemen dan zijn we er met anderhalf uur en heel veel is daar verder niet te doen, dus dat zou een beetje jammer zijn. We zullen zien hoe het er morgen voor staat.

Om een indruk te krijgen van onze dag van vandaag de eerste foto’s !!

[widgetkit id=1268]

2 gedachtes aan “Denver City

  1. Heleen

    Mmm die pancakes… of is ’t wat anders met strawberry’s? Balen dat het weer jullie plannen in de war brengt. Ben benieuwd hoe t verder gaat. De GMC ziet er comfortáble genoeg uit in ieder geval! X

  2. Wendy

    Beetje een rottig begin maar hoop dat de rest van de reis voorspoedig verloopt. Veel plezier!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*