Jeroen Saris

Flash Flood Warning

We zijn een paar dagen off line geweest en we begrepen dat jullie je al zorgen begonnen te maken omdat er geen nieuwe verhalen en foto’s kwamen! In elk geval een teken dat het gelezen wordt en jullie graag weer mee willen genieten van nieuwe avonturen.

Nou, de dag dat we van Fort Stockton naar San Antonio gereden zijn bestond eigenlijk uit 1 ding: ‘Flash flood warnings’!

Onderweg kregen we die dag binnen enkele uren 5 waarschuwingen voor overstromingen in dit gebied als gevolg van hevige regenval. Dat zegt eigenijk alles. Een troosteloze rit waar onderweg ook niets bijzonders te zien of te doen was.

In San Antonio zelf zijn we tussen de buien door de stad gaan verkennen. Dachten we eerder al Mexicaanse invloeden gezien te hebben. Hier is dat nog vele malen meer zichtbaar. Verder ondanks de trieste aanblik in de regen is wel te zien dat het er heel gezellig uit ziet. Het is niet een heel groot stadscentrum en er loopt een kanalenstelsel doorheen waarlangs allerlei terrassen, winkeltjes, etc liggen. Heel sfeervol dus. Verder is het mooi aangelegd en nodigt het wel uit om hier een beetje rond te wandelen. Gelukkig zijn ook hier grote overdekte winkelcentra te vinden voor als er weer een stortbui komt en zo zijn we de middag en avond aardig doorgekomen. ’s Avonds hebben we zelfs onder een afdak buiten gezeten tijdens het eten, want de temperatuur is prima en het is gezellig druk. Al met al een erg leuke stad en waar we morgen met droger weer nog een dagje mogen genieten.

[widgetkit id=1274]

Hieronder vind je de route die we gereden hebben van Fort Stockton naar San Antonio:

fort-stockton-san-antonio

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*