Jeroen Saris

Relaxen op het strand

Eigenlijk is het niet de moeite om iets te schrijven, want we hebben de afgelopen 2 dagen helemaal niets gedaan ! Even lekker relaxen is natuurlijk ook vakantie. Heerlijk genoten van de zon en de prachtige stranden hier. Dat was ook de bedoeling van ons verblijf hier. Een comfortabel appartement met uitzicht op zee en verder een beetje luieren aan het strand en een boekje lezen. ’s Avonds er even op uit en dat is het eigenlijk wel. De tijd vliegt helaas wel voorbij en morgenochtend staat onze laatste reis per auto al weer op de agenda. We zullen dan naar Nashville rijden.
Hier in Panama City Beach is een kroeg met muziek uit Nashville. Dagelijks live muziek, dus we weten een beetje wat ons te wachten staat morgen en overmorgen.

Omdat we niet zo veel anders gezien en gedaan hebben dan luieren aan het strand, zijn daarvan dan ook de foto’s die gemaakt zijn de afgelopen dagen.
We zagen nog wel ineens dolfijnen langs de kust zwemmen vanaf ons balkon. Ze zwommen behoorlijk dicht langs het strand. Op de foto’s is het misschien niet zo goed te zien, omdat ze steeds zo snel onder water zijn, maar je ziet dat er gewoon nog mensen in zee staan en daar zijn ze heel dichtbij.
Verder zijn er direct naast ons appartement vandaag mensen getrouwd. Ze hadden van alles op het gras klaargezet en we konden een deel van de fotoreportage volgen vanaf ons balkon. Ook maar even een fotootje van gemaakt.


[widgetkit id=1281]

6 gedachtes aan “Relaxen op het strand

 1. Gerda en Bertus.

  Hoi Jeroen en Judith.
  Het ziet er allemaal mooi uit met de foto,s .Volgens mij zit jullie programma er minder druk uit dan de voorgaande keren.
  Dat getrouwde stelletje waren jullie dat of een andere?
  Zondag praten we wel verder over de vakantie want dan vier ik mijn verjaardag vanaf 3 uur maar tot die tijd blijven wij jullie volgen.
  Groetjes
  Gerda en Bertus.

 2. Robert en Wendy

  Hoi Jeroen en Judith,

  ja…wij zijn er ook weer. Zit er helaas weer op.
  Hadden weer heel wat verhalen te lezen en foto’s te bekijken van jullie.
  Ziet er allemaal mooi uit. En dan hebben jullie New York nog in het vooruitzicht. Lekker hoor. Geniet de komende dagen nog en tot zondag.

  groetjes.

 3. Natascha

  Hoi J &J,
  Heerlijk toch, lekker een paar dagen op het strand! Hopelijk kun je de OAD nog een beetje van je afzetten.
  Geniet nog even die laatste dagen, country muziek op de radio 😉
  Groetjes, Natascha

 4. Marjan

  Pffff…Wat hebben jullie veel mee gemaakt ! Heb net alles gelezen omdat het via mijn mobiel erg lastig was.Wat een mooie foto’s en wat leuk om te lezen dat jullie het zo gezellig hebben saampjes

  Geniet er nog even lekker van en tot gauw !!!

  Heel veel knuffels Xx

 5. Nicky (en Tristan)

  Lieve Judith en Jeroen, ik heb inmiddels ook al jullie verhalen gelezen. Wat heerlijk om te lezen allemaal. Uiteraaaaaaaaaard zijn jullie weer eigenwijs geweest, hihi. Geniet nog van alles wat jullie gaan zien en meemaken. Knuffel vanuit Apeldoorn!!!

 6. Annelies

  Hoi J&J,
  Nou dat ziet er ook heeeeeerlijk uit hoor! Even uitrusten van alle belevenissen. Ook niet verkeerd toch. Veel plezier de komende dagen in Nashville en NY!
  Groetjes Annelies en Pieter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*