Jeroen Saris

Wanted dead of alive

WANTED, dead or alive… Reward $ 50.000

We mochten een beetje proeven van de sfeer van de de ‘Good old days in the Wild West’. Haha, oordeel zelf maar…

Verder vandaag van San Antonio genoten. Echt een hartstikke leuke stad om een tijdje te verblijven. Erg gezellig, niet heel massaal en alles is lopend goed te doen. Dat we in Texas zijn is overal goed te zien. ‘ Everything is bigger in Texas’. Weer heel anders dan wat we tot nu toe hebben gezien. Qua souvenirs kun je je hart ophalen aan laarzen, hoeden, riemen en alles wat je als Cowboy of Cowgirl nodig denkt te hebben. O ja, stiekem zijn ze wel dol op een beetje bling, dus die hoeden en riemen mogen best met wat glimmertjes er op. Het oog wil ook wat en als een hippe koeiendrijver mag je er best een beetje leuk bij lopen. Omdat het in Nederland niet echt ‘fashionabel’ verantwoord is laten we ons dus maar niet verleiden.

’s Avonds is het een drukte van jewelste en is het dringen langs de smalle paadjes langs het water. De restaurantjes puilen uit en overal zitten mensen te wachten tot ze ergens naar binnen kunnen (of op het terras) om een hapje te eten. Het lijkt wel alsof de hele Texaanse bevolking vanavond naar San Antonio is gekomen om van de zaterdagavond te genieten. Wij doen maar gezellig mee, het is al weer onze laatste avond hier. Het is af en toe trouwens wel heel fout. Zo rijden er diverse kitsche koetsjes rond die zo voor Barbie’s bruiloft gebruikt hadden kunnen worden. Maar hier vinden ze het fantastisch. We hebben vandaag zeker 3 bruidjes gezien en ze zagen er allemaal uit als grote suikerspinnen met hun bont gekleurde jurken vol met roezeltjes. Als jullie het programma ‘My big fat gypsy wedding’ wel eens hebben gezien dan geeft dat wel een aardig beeld van wat ze hier mooi vinden qua jurken.

De foto’s die we vandaag hebben gemaakt geven eigenlijk niet goed genoeg weer hoe leuk het hier is, maar het is niet anders. Wij (en jullie) moeten het er maar mee doen.

[widgetkit id=1275]

2 gedachtes aan “Wanted dead of alive

 1. Bert

  En ik maar denken dat Jeroen alleen uit z’n slof schiet. Leuke foto trouwens. Judith ik zie dat je ook kunt kaarten

  Bert

 2. Annelies

  Ha J &J!!
  Gelukkig weer berichtjes en leuke foto’s! Wat een verkleedpartijtjes daar, hahaha. Er komen weer allerlei herinneringen boven…..dat weet judith vast nog wel! Maar het ziet er heeeel leuk uit hoor.
  Veel plezier en groetjes vanaf de braam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*