Jeroen Saris

Zand

Eigenlijk geeft de titel van dit verhaaltje aan wat we vandaag gezien hebben. Zand dus. Mooi wit, net alsof je elk moment een glinsterende zee zult zien, maar niets is minder waar. Deze witte zandduinen liggen midden in het binnenland. Zonder zonnebril is het eigenlijk niet te doen om hier rond te lopen, want je wordt gewoon verblind. We hebben hier een groot deel van de ochtend rondgekeken en zijn daarna verder gereden. Dit is trouwens ook een oefenterrein voor de Nasa en het leger. Zo vlogen er nog een paar straaljagers over ons heen.

Verder bestaat de dag vooral uit lang in de auto zitten. We hebben ongeveer 4 uur te gaan voor ons volgende reisdoel; de Carlsbad Caverns. Dat is een ondergronds grottenstelsel dat diep onder de grond ligt en op de Werelderfgoedlijst staat.  Toen we er eindelijk aankwamen bleek het al dicht te zijn en konden we er niet in. Er was nog wel een film die we konden bekijken, maar daar hadden we niet heel veel zin in. We hadden daarna weer een flinke rit voor de boeg en we zijn dus maar weer verder gereden. (door de regen !) Onze overnachtingsplaats is niets meer dan een overbrugging naar San Antonio. Fort Stockton heeft verder niets te bieden.

Vanochtend begon voorspoedig met de zon, maar gedoe met het weer blijft ons achtervolgen. Zo weten we al dat we de komende 2 dagen in San Antonio wederom slecht weer zullen hebben. Veel regen en onweersbuien, als gevolg van de tropische storm Ingrid die flink heeft huisgehouden in Mexico. De dag dat we weggaan uit San Antonio zou zonnig worden volgens de voorspellingen. Tja, het zal ook niet…

In elk geval nog een paar zonnige foto’s van vanochtend.

[widgetkit id=1273]

Hieronder vind je de route die we gereden hebben van Las Cruces naar Fort Stockton:

las-cruces-fort-stockton

3 gedachtes aan “Zand

 1. Gerda en Bertus.

  Jeroen en Judith
  Als we de het verslag lezen en de foto,s bekijken dan denken we dat jullie je wel vermaken.Ik zag wel dat je daar wel de automoesten wassen.Komt dat misschien door de zandvlakte?
  Verder nog een fijne vakantie gewenst.
  Groetjes.
  Gerda en Bertus

 2. Annelies

  Hoi J&J,
  Ik dacht even dat jullie op wintersport waren gegaan…. Judith heeft ook al zo’n wintersport bruin hoofd! Haha. Maar wat mooi dat witte zand daar. Prachtig die foto’s!! Veel plezier en hopelijk goed weer!
  Groetjes Annelies en Pieter

 3. Gerda en Wim

  Hallo luitjes, leuk om jullie verhalen te lezen. Jammer dat het weer niet altijd even mooi is maar dat is op de foto’s niet te zien.Erg mooie foto’s hoor. Het witte zand lijkt wel sneeuw, pas maar op voor je ogen.Nog veel plezier met het vervolg van jullie reis, wij kijken al uit naar het volgende bericht. Groetjes hier uit een herfstachtig Deventer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*