Onze laatste dag op Prince Edward Island brengen we door op de westkant van het eiland. Nadat we deze reis al veel vuurtorens van buiten hebben gezien, zien we er zowaar één van binnen. Ook wel eens leuk!

We verblijven in Summerside. Een plaats die veelbelovend klinkt, maar zo in het najaar behoorlijk ingedut is. We overnachten bij Liz en Sean en die hebben het in elk geval goed voor elkaar. Een mooie B&B met hele aardige mensen die goed voor ons gezorgd hebben.

Wat ook leuk is bij deze kleine accommodaties dat je ook andere reizigers spreekt en nog wel eens wat tips krijgt. Al met al was dit eiland voor ons niet het beste tijdens deze reis, maar toch leuk om gezien te hebben! Hoewel Charlottetown echt wel een leuke en gezellige plaats is en we echt heerlijke ontbijtjes hebben gehad in de accommodaties waar we hebben geslapen, waar we ook nog eens lekker met andere mensen gekletst hebben om ervaringen uit te wisselen.Vandaag het laatste deel over Prince Edward Island, van Charlottetown naar Summerside:


2 Replies to “Summerside”

  1. Hoi Jeroen en Judith,

    Wat mooi om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben. En wat een prachtige natuurfoto’s.
    Genieten? Nog hele fijne dagen samen.

    Groetjes,
    Bertus en Gerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*