Vanochtend in Niagara Falls begonnen we met allereerst het uitzicht op de watervallen vanuit onze prima kamer. Even later viel de stroom uit. Ik kreeg al meteen de schuld, omdat ik een strijkijzer aan had gezet. Nou had ik er al een keer eentje laten stuiteren in een ander hotel die het daarna meteen begeven had… Maar in dit geval bleek het hele hotel zonder stroom te zitten. Dat was best even een stukje lopen naar het ontbijt. Wij zaten op de 27e verdieping en het restaurant op de 9e. Maar het kan altijd erger, want er waren ook mensen die vast zaten in de lift!  Gelukkig werkte alles weer toen we weer terug wilden naar onze kamer, want al die trappen op, dat was wel wat veel van het goede.

Vervolgens zijn we nog even naar Niagara on the Lake geweest. Een oud plaatsje wat erg mooi aangekleed is met een veel bloemen en allerlei oude straatjes en winkels. Leuk om even gezien te hebben, maar wij wilden graag nog wat in Toronto doen en zijn dus doorgereden. We hebben uiteindelijk niet zo heel veel meer gedaan behalve van het zonnetje genoten, geluncht op het terras en het uitzicht over de stad bewonderd vanaf de CN Tower. Daar kon je ook via een glazen plaat recht naar beneden kijken. Je kon daar ook op staan.

De dag vloog voorbij en omdat we midden in de spits naar de luchthaven moesten zijn we maar bijtijds vertrokken. Al met al een relaxte en prima afsluiting van Canada!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*