Nadat gisteren de dag een klein beetje tegen viel, was vandaag het tegenovergestelde het geval. Cheyenne zou een leuk en levendig westerstadje zijn, maar daar was gisteren erg weinig van te merken. Vandaag zijn we aangekomen in Deadwood en dat ziet er echt enorm leuk uit. Gewoon jammer dat we hier zo weinig tijd hebben. Ondanks dat dit één van de weinige plaatsen is waar we twee nachten verblijven! Maar dat komt omdat we vandaag pas laat aankwamen en morgen een hele volle dag op het programma hebben staan en datzelfde geldt voor overmorgen. Lange reisdagen voor de boeg!

Nadat we de weersverwachtingen een beetje bekeken hadden, hebben we besloten om vandaag en morgen wat door elkaar te gooien en te kiezen voor zon tijdens ons bezoek aan de Black Hills en Custer State Park en voor wat minder weer bij het Badlands National Park wat we vandaag bezocht hebben. Ook hebben we vanwege de extra reistijd wat dingen moeten schrappen. Maar we hebben ons vergist in Badlands, want wat is het daar mooi! Zulke aparte formaties van gesteente en daarnaast ook nog allerlei dieren kunnen zien. Om vervolgens laat in ons hotel aan te komen en te horen dat het spiksplinternieuw is en pas twee maanden geopend. Hartstikke leuk en hip! Verder nog even Deadwood in het donker kunnen aanschouwen en gezien dat ze een superleuke oude Mainstreet hebben met Saloons etc. in de stijl van het oude Wilde Westen. Het was dan ook echt een oud goudzoekersstadje vroeger, compleet met bandieten, etc. We hebben onze dag besloten met een lekkere Amerikaanse steak. Al met al een topdag gehad.
5 Replies to “Cheyenne – Badlands NP – Deadwood”

 1. Wauww…wat een mooie foto’s weer. En wat leuk om een klein beetje met jullie te mogen meegenieten!
  Groetjes en knuffels Xx

 2. Leuk om te volgen zo. En vervelend hoor zo’n super nieuw hotel . Foto’s graag.

  Laterrrrr

 3. Hallo Judith en Jeroen,

  Wat leuk weer dat we jullie kunnen volgen op deze fantastische reis.
  Mooie foto’s en verhalen. De video laat ons ook zien waar jullie overal komen.

  Een fijne reis verder, we blijven jullie volgen!

  Gr. Mike en Joyce

 4. We volgen jullie op de voet en dat verveelt helemaal niet.
  Mooie route weer.
  En ook mooie foto’s
  Groetjes

 5. Mooiiiii, wat een apart landschap.Jammer dat het andere wat tegenviel maar dit maakt veel goed. Groeten van hier en geniet maar verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*