Jeroen Saris

Deadwood – Red Lodge

Een lange reisdag naar Red Lodge via Spearfish Canyon, Devil’s Tower, Buffalo en Bighorn National Forest naar Cody. Wederom een leuk westerstadje en bekend van Buffalo Bill. Ze hadden er een openluchtmuseum wat het leven laat zien zoals dat destijds geweest moet zijn. Grappig om te zien. Je verbaast je erover wat ze allemaal nog bewaard hebben uit die tijd!

In de ochtend reden er enorm veel Mustangs in Spearfish Canyon. Die hadden waarschijnlijk een toertocht. Leuk om te zien. In deze omgeving is trouwens ook een aantal scenes uit de film Dances with wolves opgenomen.

Verder was deze langste dag tot nu toe er een met kleine ergernissen. Het schoot al niet erg op, we wisten dat we een hele lange dag (12 uur uiteindelijk!) voor de boeg hadden met weinig spectaculairs op de route. Vervolgens stopte onze navigatie er weer eens mee, wat toch wel lastig was voor sommige stukken op de route en ons internet deed het ook niet meer! Hebben we speciaal een kaartje met onbeperkte data en dan zeggen ze dat ons gebruik op was! Al met al werkte het niet helemaal in het voordeel van ons humeur. Uiteindelijk in Cody weer een nieuw internetabonnement moeten aanschaffen wat bijna een uur duurde… Maar dat maakte verder niet uit, het was pas 7 uur en we moesten nog een uur naar onze eindbestemming van die dag, waar we in het donker aan kwamen. Het hotel is meteen het slechtste wat we gehad hebben en hopelijk blijft het dat ook. Reden te meer om de volgende dag bijtijds op pad te gaan zeg maar.

Maar het ergste was misschien nog wel dat we gisteren flink de vaart erin hadden om naar ons overnachtingshotel te rijden en dat we aangehouden zijn! Er reed politie in de tegengestelde richting, dwars door het niemandsland en die draaide en kwam ons achterna met de zwaailichten aan!  We hebben ons maar een beetje dom voorgedaan en zijn er met een waarschuwing vanaf gekomen. Eigenlijk hadden we even een leuke selfie moeten maken met deze stoere agent, maar dat hebben we maar niet gedaan! De rest van de rit hebben we ons keurig aan de snelheid gehouden en we waren dus pas in het donker over. Weer een ervaring rijker!

 

 

4 gedachtes aan “Deadwood – Red Lodge

 1. Robert Saris

  Inderdaad jammer dat er geen foto’s bij zitten van het moment dat de navigatie er mee op hield en de politie jullie staande hield. Maar het zou zo iets zijn geweest
  Hoort allemaal bij zo’n reis toch.
  Verder gaaf hoor. Veel plezier on tour.

  Groetjes

 2. Franselle

  Het lijkt wel een film wat is het daar mooi zeg! Haha die politie die moet je daar te vriend houden morgen zit het jullie vast weer mee!

 3. Gerda

  Ja het zal heus wel eens een keertje tegenzitten maar dat moet je maar snel vergeten. Ondanks dat het onderweg niet spectaculair zou zijn vind ik de foto’s toch wel mooi.Wat een eindeloze wegen hebben ze daar en zo heerlijk rustig, logisch dat je dan wel eens te hard rijdt. Laat jullie humeur er niet onder lijden en geniet van de verdere reis, groetjes van hier.

 4. Wim

  Het zit noet altijd mee hè maar morgen weer een nieuwe kans. Hopelijk weer een betere route met mooi foto,s.
  Goede reis en nog veel plezier.
  Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*