Een lange reisdag naar Red Lodge via Spearfish Canyon, Devil’s Tower, Buffalo en Bighorn National Forest naar Cody. Wederom een leuk westerstadje en bekend van Buffalo Bill. Ze hadden er een openluchtmuseum wat het leven laat zien zoals dat destijds geweest moet zijn. Grappig om te zien. Je verbaast je erover wat ze allemaal nog bewaard hebben uit die tijd!

In de ochtend reden er enorm veel Mustangs in Spearfish Canyon. Die hadden waarschijnlijk een toertocht. Leuk om te zien. In deze omgeving is trouwens ook een aantal scenes uit de film Dances with wolves opgenomen.

Verder was deze langste dag tot nu toe er één met kleine ergernissen. Het schoot al niet erg op, we wisten dat we een hele lange dag (12 uur uiteindelijk!) voor de boeg hadden met weinig spectaculaire stops op de route. Vervolgens stopte onze navigatie er weer eens mee, wat toch wel lastig was voor sommige stukken op de route en ons internet deed het ook niet meer! Ons humeur werd er niet veel beter op, omdat we uiteindelijk ieen nieuw internetabonnement hebben moeten aanschaffen wat bijna een uur in beslag nam. Inmiddels was het al na 19.00 uur en we moesten nog zeker een uur naar onze eindbestemming van die dag rijden. We kwam dan ook pas in het donker aan.

Maar het ergste was misschien nog wel dat we er flink de vaart in hadden om naar ons overnachtingshotel te rijden. Het werd al wat schemerig en we reden midden in het niemandsland en toen zijn we aangehouden door de politie! Die agent reed in de tegengestelde richting en hij draaide ineens nadat hij ons gepasseerd was. Vervolgens kwam hij ons achterna met zijn zwaailichten aan!  We reden veel te hard volgens hem. We hebben ons maar een beetje dom voorgedaan en zijn er gelukkig met een waarschuwing vanaf gekomen. De rest van de rit hebben we ons dus maar keurig aan de snelheid gehouden en we waren dus pas in het donker over. Wel weer een ervaring rijker!
4 Replies to “Deadwood – Red Lodge”

 1. Inderdaad jammer dat er geen foto’s bij zitten van het moment dat de navigatie er mee op hield en de politie jullie staande hield. Maar het zou zo iets zijn geweest
  Hoort allemaal bij zo’n reis toch.
  Verder gaaf hoor. Veel plezier on tour.

  Groetjes

 2. Het lijkt wel een film wat is het daar mooi zeg! Haha die politie die moet je daar te vriend houden morgen zit het jullie vast weer mee!

 3. Ja het zal heus wel eens een keertje tegenzitten maar dat moet je maar snel vergeten. Ondanks dat het onderweg niet spectaculair zou zijn vind ik de foto’s toch wel mooi.Wat een eindeloze wegen hebben ze daar en zo heerlijk rustig, logisch dat je dan wel eens te hard rijdt. Laat jullie humeur er niet onder lijden en geniet van de verdere reis, groetjes van hier.

 4. Het zit noet altijd mee hè maar morgen weer een nieuwe kans. Hopelijk weer een betere route met mooi foto,s.
  Goede reis en nog veel plezier.
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*