De kolibries hadden vanochtend het ontbijt waarschijnlijk al op toen wij kwamen, want we zagen ze niet. Dus geen leuk filmpje dat er één vliegt.

Omdat we al bedacht hadden dat de rit naar Salt Lake City niet heel boeiend zou zijn, hebben we er vandaag voor gekozen om de tegengestelde richting op te rijden en alsnog een bezoek te brengen aan Arches National Park. Dit park staat bekend om zijn rode stenen bogen. Omdat ons tempo door de temperatuur vrij laag lag, zijn we er behoorlijk lang geweest en hebben nog niet eens alles gezien. Tegen half vier moesten we toch wel richting Salt Lake City, want dat was nog wel een stuk rijden. Maar dat was ook wel lekker. Een heerlijke douche is wat we wilden na al dat stof, zand en zweet!

Al met al een prima afsluiter zo op onze laatste dag. We zitten nu in een prima hotel in Salt Lake City voor de laatste nacht en dan vliegen we morgenmiddag (maandag) weer naar Nederland. We hebben het heerlijk gehad! Mooie dingen gezien en lekker rondgetoerd. Hopelijk vonden jullie het leuk een klein beetje mee te kijken naar wat we zoal gezien en gedaan hebben. Bedankt voor de reacties! Altijd weer leuk om ’s ochtends te zien dat er mensen gereageerd hebben!

Tot gauw weer in Nederland!

Nog een paar fotootjes van onze dag in Arches en het uitzicht onderweg terug naar Salt Lake City.
2 Replies to “Arches … en daarna door naar Salt Lake City”

  1. Nou, genoeg indrukken opgedaan denk ik. Indrukwekkend en weer mooie foto’s.

  2. Zeker leuk om het allemaal gevolgd te hebben. De verhalen horen ik thuis nog wel.
    Tot gauw.

    Groetjes
    Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*