De kolibries hadden vanochtend het ontbijt waarschijnlijk al op toen wij kwamen, want we zagen ze niet echt, Heel af en toe eentje, maar het lukte niet ze te filmen, omdat het te ver weg was en ze eigenijk ook al heel snel wegvlogen. Dus geen leuk filmpje dat er één vliegt.

Omdat we al bedacht hadden dat de rit naar Salt Lake City niet heel boeiend zou zijn, hebben we  er vandaag voor gekozen om de tegenstemde richting op te rijden en alsnog een bezoek te brengen aan Arches National Park. Dit park staat ook bekend om zijn rode stenen, maar dan deels in bogen. Het was een fijne dag om stof te happen en eens flink te zweten, want de temperatuur lag ergens tussen de 35 en 40 graden en zo pal in de zon zonder een stukje schaduw en alleen maar zand en stenen is het geen pretje om te wandelen. Dat hebben we dus geprobeerd te beperken, maar dat is niet overal gelukt. Omdat het tempo door de temperatuur vrij laag lag, zijn we er behoorlijk lang geweest en hebben nog niet eens alles gezien. Tegen half 4 moesten we toch wel richting Salt Lake City, want dat was toch ook nog wel een stukje rijden. Maar dat was ook wel lekker. Een heerlijke douche is wat we wilden na al dat stof, zand en zweet!

Al met al nog een prima afsluiter zo op onze laatste dag. We zitten nu in een prima hotel in Salt Lake City voor de laatste nacht en dan vliegen we morgenmiddag (maandag) weer naar Nederland. We hebben het prima gehad Mooie dingen gezien en lekker rondgetoerd. Hopelijk vonden jullie het leuk een klein beetje mee te kijken naar wat we zoal gezien en gedaan hebben. Bedankt voor de reacties! Altijd weer leuk om ’s ochtends te zien dat er mensen gereageerd hebben!

Tot gauw weer in Nederland!

Nog een paar fotootjes van onze dag in Arches en het uitzicht onderweg terug naar Salt Lake City.