Allereerst: superleuk dat jullie allemaal meelezen en meeleven met onze avonturen deze reis. Echt heel erg leuk om de reacties te lezen!

Inmiddels zijn wij aangekomen in Yellowstone National Park. Het oudste nationale park van Amerika en misschien wel waar we het meest naar uit hebben gekeken en waar we op voorhand de hoogste verwachtingen van hadden. We hebben er in elk geval vier dagen voor uitgetrokken om hier te verblijven en rond te kijken en dat is erg lang voor ons doen. Onze eerste dag viel ons in elk geval zeker niet tegen. Het is hier prachtig! Het begon al met de weg er naar toe via de beroemde Beartooth Pass. Een prachtige route hoog door de bergen met een temperatuur net boven de 0 graden. Prachtige uitzichten en veel haarspeldbochten, Echt heel mooi. Verder hebben we diverse wilde dieren gezien en een landschap wat steeds weer verandert. Kortom, we verheugen ons op nog een paar dagen genieten hier! De term ‘ park’ doet misschien vermoeden dat het niet heel groot is, maar het is hier bijna 9000 vierkante kilometer groot. Verder leven hier wilde dieren zoals bizons, beren, wolven, coyotes, herten, etc. en ook bevindt zicht onder Yellowstone een vulkanische hotspot, er zijn geisers en warmwaterbronnen.

We verblijven vannacht in een hotel net ten noorden van het park in de staat Montana (de zesde staat inmiddels) en de andere drie nachten ten zuiden van het park. We weten inmiddels dat daar geen wifi is, dus dat betekent dat we waarschijnlijk de komende paar dagen geen nieuwe stukjes zullen posten. Overigens hoorden we dat je de overnachtingen in het park ongeveer een jaar vooraf moet reserveren. Niet zo gek dus, dat wij pas een week of 6 geleden maar moeilijk iets konden vinden…

Naderhand zullen we wel een update geven. Hoewel het vast lastig kiezen zal worden uit de foto’s. Dat is het nu al, na een dag vol mooie dingen. Laten we het erop houden dat de foto’s van vandaag voor zich spreken.