Onderweg naar Richfield kwamen we langs de Bonneville zoutvlakte. Dit is ontstaan nadat het zoutwatermeer Lake Bonneville volledig opgedroogd was. Er is nog een racebaan: de Bonneville Speedway. Hier worden allerlei snelheidsrecords gevestigd. Wij hebben geen record gevestigd maar konden het niet nalaten om hier even over het zout te rijden met de auto. Wel de zonnebril op, want je wordt echt verblind door al dat wit!

Verder een rustige reisdag via Nevada naar Utah. Nevada heeft een andere tijdzone, dus we hadden vandaag een deel van de dag negen uur tijdsverschil met Nederland. Inmiddels zijn we dus weer in Utah. Het begin- en eindpunt van onze reis. Deze reis dus acht staten aangedaan en inmiddels staat de teller van de Amerikaanse staten die we bezocht hebben op achttien. We hebben dus nog even te gaan als we ze allemaal zouden willen bezoeken! We zijn nu in de buurt van Las Vegas waar we onze eerste USA reis zijn geweest en ook zijn we dichtbij Denver geweest waar we in 2013 waren, onze laatste USA reis. Inmiddels hebben we een groot deel van het westen gezien en het land blijft prachtig. We hebben vandaag niet veel bijzonders gezien en gedaan, dus weinig spectaculaire plaatjes, maar een kleine impressie van ons uitzicht vandaag.

Verder hopen we de komende twee dagen nog mooie dingen te kunnen zien in Utah. Hier is zoveel moois, we hebben er alleen niet genoeg tijd voor!

Tot slot nog een paar filmpjes van eerder deze reis ter compensatie voor het gebrek aan leuke foto’s (vergeet niet naar beneden te scrollen!).

2 Replies to “Twin Falls – Richfield”

  1. Whaha Menno vraagt of dat filmpje met de titel geisers je Drone is die is neergestort

    Veel plezier nog de laatste dagen en een goede vlucht terug!!!

  2. Verblindend die zoutvlakte maar wel mooi. Stoer he Jeroen om daar overheen te rijden? Geniet nog van jullie laatste dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*