Vandaag hebben we een actieve dag gehad. Eerst met de auto naar Stormsrivier in het Tsitsikamma National Park voor een wandeling naar de monding van de Stormsrivier. Het is klimmen en klauteren over de trappen naar beneden en boven. Aan het eind is een mooie, grote hangbrug. Vlakbij zijn er zijn ook nog twee kortere. De omgeving is hier prachtig zo aan de zee en middenin het groen.

In Tsitsikamma kun je heel veel activiteiten ondernemen. Hiken, mountainbiken, bungee jumpen, met de kano op pad, op een grote zwemband de rivier af en ga zo maar door. Allemaal outdoor activiteiten en wij konden daarom niet achterblijven. Wij zijn dus ook lekker sportief bezig geweest na deze ochtendwandeling. In de filmpjes is te zien wat we gedaan hebben. Echt een super leuke ervaring!

Daarna via Plettenberg Bay wat de grootste badplaats in dit gebied is terug naar Knysna. Onderweg passeerden we de Bloukrans brug. Hier kun je bungee jumpen. Tijdens mijn studiereis in 2004 naar dit gebied heeft een collega die mee was dat hier gedaan. Nu werd er ook flink gesprongen. In de zee bij Plettenberg Bay zwemmen heel veel walvissen en dolfijnen. Soms zie je ze vanaf de kust, maar omdat onze route niet pal langs zee kwam en we dus maar een kort bezoekje aan de kust brachten, hebben we ze niet gezien. Hopelijk lukt dat later deze week nog wel verder op de route.

Aan het einde van de dag konden we nog even wat mooie plaatjes van Knysna in de zon maken en zo zit het verblijf er hier al weer op. Al met al een super leuke en actieve dag gehad!


Jeroen in actie op de Zipline

Judith in actie op de Zipline