Jeroen Saris

2011-Down Under

Welkom op mijn vernieuwde website. Ik ben op dit moment mijn gehele layout op nieuw aan het inrichten. Een nieuwe look and feel, een nieuwe indeling, zodat we bij een volgende vakantie eenvoudig kunnen beginnen met een schone omgeving. Tevens ben ik wat nieuwe dingen aan het toevoegen. Kom gerust binnenkort nog eens terug om te zien hoe het geworden is.

 

VAKANTIE 2011 / Down Under

Onze vakantie zit er inmiddels al weer op. Via deze blog hebben we onze vakantie belevenissen bijgehouden op deze website, met verhalen, foto’s en zelfs filmpjes. De reacties die we gekregen hebben waren erg leuk. Zo heb je het gevoel dat je veel familieleden, vrienden en collega’s op de hoogte kunt houden wat je zoal aan het doen bent aan de andere kant van de wereld.Op deze site kun je onze verrichtingen volgen. Om het een beetje overzichtelijk te houden heb ik de volgende pagina’s aangemaakt :

– De route, hier staat dag voor dag vermeld waar we zitten
– The story so far, hier verschijnt per keer dat we weer een bericht plaatsen een extra deel. Deel 1 is geplaatst, nog velen te gaan
– De foto’s, iedere keer dat we nieuwe foto’s plaatsen maken we een nieuw deel aan. Zodoende kun je iedere keer weer naar een nieuw deel met foto’s kijken van een nieuw gebied in Australie waar we zitten.
– Filmpjes, van een aantal dingen die we gedaan hebben, hebben we een filmpje gemaakt en op deze site geplaatst.
Nog even in het kort onze route, met daarbij een kaartje van onze trip, zoals we deze afgelegd hebben :

Sydney – Batemans Bay – Melbourne – Warrnambool – Victor Harbor – Kangaroo Island – Adelaide – Alice Springs

Excursie Ayers Rock – Brisbane – Moreton Island – Brisbane – Fraser Island – Brisbane – Sydney

Totale route door Australië